Hyppää sisältöön
Fennoaqua
Yritys
Vastuullisuusraportti
Uutiset
Yhteystiedot
Suomi
Suomi
English
Svenska
Polski
Vastuullisuus
Ruokinta
Tuotteet
Kasvuluotain
Vastuullisuus
Ruokinta
Tuotteet
Kasvuluotain
Yritys
Vastuullisuusraportti
Uutiset
Yhteystiedot
Suomi
English
Svenska
Polski
Arkistot:
Stories
09.12.2020
Kysely: Lipeäkala on suomalaisesta joulusta katoava kansanperinne
Mukana resepti – joulupöydän kalasuosikit ovat graavi, kylmäsavu ja lämminsavu Lipeäkala on Suomessa katoava kansanperinne....
Lue lisää
Aalloilta ateriaksi
28.10.2020
Kala-alan kohtaloa määrittävä Marinin hallituksen ohjelma eteni lausuntokierrokselle
Hallitus haluaa 800 uutta työpaikkaa kalankasvatukseen Hallituksen Kotimaisen kalan edistämisohjelma on kalankasvatusalan elämän ja kuoleman...
Lue lisää
Aalloilta ateriaksi
22.09.2020
Kotimainen kalankasvatus poistaa Itämerestä vuosittain Tampereen väkiluvun aiheuttaman määrän fosforia
Suomesta kulkeutuu Itämereen joka vuosi 3500 tonnia fosforia Itämeren tilanne kaipaa yhteisiä ponnisteluja, sillä ihmisten...
Lue lisää
Aalloilta ateriaksi
01.09.2020
70 prosenttia suomalaisista kokee, että kalan terveellisyydestä ei puhuta riittävästi
Koronakriisi on kasvattanut kalan menekkiä kaupoissa Yli kaksi kolmasosaa suomalaisista on sitä mieltä, että Suomessa...
Lue lisää
Aalloilta ateriaksi
10.08.2020
Elokuun helteet kasvattavat sinileväongelmaa
Itämeren sinileväongelmaa voi syödä pienemmäksi Sinilevät ovat yleensä runsaimmillaan heinä- ja elokuussa, mutta tänä vuonna...
Lue lisää
Aalloilta ateriaksi
29.06.2020
Tiesitkö? Voit syödä Itämeren sinileväongelmaa pienemmäksi
Käsillä on poikkeuksellisen paha sinileväkesä Sinileväkesästä on arvioiden mukaan tulossa poikkeuksellisen vaikea. Sinilevät ovat yleensä...
Lue lisää
Aalloilta ateriaksi
24.06.2020
5 vinkkiä: Älä anna grillikirjolohesi keittyä, äläkä hätäsuolaa viime tingassa
Huomioi, että kirjolohi jatkaa kypsymistä vielä lautasellakin Kala on kevyempi ja kätevä vaihtoehto kesägrilliin. Sen...
Lue lisää
Aalloilta ateriaksi
26.05.2020
Tutkimus: suomalaiset eivät tiedä kuinka pieni osa heidän syömästään kalasta on kotimaista
Suomalaiset haluavat lisää kotimaista kalaa – lähes 80 prosenttia lisäisi kalankasvatusta Suomalaiset syövät nykyään kalaa...
Lue lisää
Aalloilta ateriaksi
1
2
3
Haku